Petra, bedankt!

Na vier mooie, toegewijde jaren is helaas het moment aangebroken om afscheid te nemen van bestuurslid Petra Muijrers, verantwoordelijk voor PR & Communicatie. Petra heeft een significante bijdrage geleverd aan de bewustwording van Pimma middels verschillende activiteiten en events, met als laatste de mooie viering van ons 30-jarig jubileum in de Cellebroederskapel.

De rol van bestuurslid PR & Communicatie is inmiddels overgenomen door een ander bestuurslid, namelijk Anouk Op den Kamp die een professionele marketingcommunicatie achtergrond heeft. Door deze interne verschuiving is er een positie vrijgekomen binnen het bestuur voor een nieuwe secretaris.

 

Met veel plezier en voldoening kijk ik terug op de afgelopen 4,5 jaar, waarin ik als bestuurslid mocht communiceren voor Pimma. Ik ben blij en trots dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de scholing van honderden kinderen in Midden-Amerika. Ik dank het bestuur en alle donateurs voor hun vertrouwen en de prettige samenwerking en wens de stichting veel succes voor de toekomst. Adios. 

Deel dit bericht:


Pimma