Zonder donaties geen scholen en zonder scholen geen kwalitatief onderwijs, dus doneer en draag je steentje bij. Namens alle kinderen in Midden-Amerika: bedankt!


Ik doneer


Mijn gegevens


Mijn bank


Handmatige overboeking

Uiteraard is het ook mogelijk om een donatie handmatig over te boeken. In dat geval kunt u gebruik maken van onderstaande gegevens.

IBAN: NL61 TRIO 0391 1612 37
tnv: Stichting Particulier Initiatief Maastricht-Midden Amerika


Bedankt!

Stichting Pimma wil haar donateurs persoonlijk bedanken, graag ontvangen wij uw naam en e-mailadres via onderstaand formulier.

We zullen uw gegevens nooit met anderen delen.

 

Rek.nr. NL61TRIO0391161237


Voedselmandenactie

De wereldwijde corona-crisis heeft onze prioriteiten nu tijdelijk veranderd. Een lock down treft ook Guatemala, de kinderen van onze scholen en hun families. De overheidsvoorzieningen steken zeer schraal af tegen wat we hier nu in ons eigen land zien. In samenwerking met Escuela Blanche Dael hebben we daarom een aanvullende actie opgezet. Met deze actie organiseren wij via onze netwerken een hulplijn in voedselpakketten in de regio van onze scholen. Doneer ook een voedselpakket!

 

 

Word vrijwilliger

De inzet van vrijwilligers is een belangrijk middel om tal van activiteiten te kunnen organiseren. Dankzij onze vrijwilligers zijn we in staat om bij evenementen, die we voornamelijk in Maastricht e.o. organiseren veel geld in te zamelen voor onze projecten.

Vind je het leuk om je in te zetten voor een goed doel? Draag je kansarme kinderen in Midden-Amerika een warm hart toe en vind je ook dat ieder kind recht heeft op onderwijs? Stuur dan een e-mail en word vrijwilliger van Stichting Pimma!

Het gaat hier niet om uitzending naar projecten in Midden-Amerika.