Winning Together…

Met trots kijken we terug op het Winning Together Event dat van 24 t/m 26 maart plaatsvond bij Club Pellikaan Maastricht. Een weekend lang zweten voor Pimma met een totaalopbrengst van €7.500,-!

Pimma Spinning Marathon PetraOp vrijdagavond gaven kinderen de aftrap met een pyjamaparty waarbij er werd geknutseld voor Pimma.
Op zaterdagmiddag gingen de voetjes van de vloer tijdens de dansvoorstelling door kinderen van alle leeftijden én werd er getennist.

Het hoogtepunt van het Winning Together Event was de spinningmarathon op zondagmiddag. Met dank aan Mondial Centrum Verhuizingen werden de 120 spinningfietsen naar Maastricht vervoerd. En het was indrukwekkend: maar liefst 120 spinners zweetten 6 uur lang voor het goede doel, begeleid door de spinninginstructeurs van Club Pellikaan Maastricht. Aansluitend vond een veiling plaats met een gesigneerde pet én race-shirt van Max Verstappen, evenals een gesigneerd wilershirt van ‘uzze eige’ Tom Dumoulin.

Een cheque van 7500 euroOok Maison Blanche Dael, Café Sjiek, Dr. Ludidi en vele andere bedrijven leverden hun bijdrage aan de veiling. Na een intensief weekend kon Club Pellikaan Maastricht een cheque van €7.500,- overhandigen aan Pimma. Dit bedrag komt ten goede aan de bouw van de elfde school.

Foto’s: Tina Piano fotografie

Deel dit bericht:


Pimma