Recordopbrengst LEO Rally 2017

Voor het vierde jaar op rij organiseerde LEO Club Sittard-Geleen op zaterdag 10 juni 2017 een succesvolle LEO Rally voor het goede doel. Met behulp van enthousiaste rallyrijders en vele financiële en materiële sponsors, was deze uitverkochte editie wederom een groots succes. Dit jaar was het goede doel van de rally Pimma. Wij zijn vereerd dat de LEO Club aan Pimma heeft gedacht!

De rally voerde door het prachtige landschap van Zuid-Limburg. Tijdens de rally werden de deelnemers in de watten gelegd, maar ook uitgedaagd met het bekende spelelement dat verwerkt was in de route. De intieme startlocatie Kasteel Limbricht, een welkome afkoeling bij Abdij Rolduc en een walking dinner inclusief tombola bij De Vief Heringe in Sittard, maakten deze rallyeditie compleet.

LEO Club Sittard-Geleen is een club voor jong volwassenen die zich inzet voor de maatschappij en hun individuele ontwikkeling. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. In totaal heeft de LEO Club met de rally maar liefst € 4.400,- opgehaald voor Pimma. Wij zullen dit geld besteden aan ons volgende project dat op de rit staat, alweer de 11e school in Guatemala.

Amper een maand voor de tweede editie van de LEO Rally, heeft de LEO Club volstrekt onverwacht afscheid moeten nemen van twee zeer dierbare vrienden: Giuseppe Melpignano en Kiki Frencken. Giuseppe was één van de stichters van de LEO Club, voormalig president en drijfveer achter de eerste editie van de LEO Rally. Kiki was, als vriendin en levenspartner van Giuseppe, lid van LEO Club Sarolea Heerlen en praktisch kind aan huis bij veel van de activiteiten, waaronder de eerste editie van de LEO Rally in 2014. De LEO Club heeft de rally dan ook aan hen opgedragen. Een klaslokaal van het nieuwe Pimma project in Guatemala zal daarom i.p.v. naar de LEO Club, vernoemd worden naar Kiki Frencken en Giuseppe Melpignano.

Deel dit bericht:


Pimma