Pimma sluit 2014 succesvol af!

Stichting Pimma sluit 2014 succesvol af

Eind december kreeg Stichting Pimma op de valreep een mooi kerstcadeau: medewerkers van ROC Leeuwenborgh doneerden een deel van hun kerstpakket en aldus kon Leeuwenborgh een bedrag van 1000,00 overmaken aan Pimma. 

Donaties in 2014

In november vond de jaarlijkse actieweek in Winkelcentrum Brusselse Poort plaats, waarbij, mede dankzij een gulle donatie van Maison Blanche Dael, een bedrag van 9200,00 werd opgehaald. Begin december werd bekend dat Kiwanis Club Maastricht Mergelland, met de verkoop van speculaaspoppen aan particulieren en bedrijven, 4000,00 ophaalde ten behoeve van Pimma. Een bedrag dat de verwachtingen van de stichting ruimschoots heeft overtroffen. Daarnaast zijn er inkomsten verworven tijdens muziekfestival Wyck Live en een actie van Studio Saus tijdens de hardloopwedstrijd Maastrichts Mooiste. De uitgaven bleven beperkt dankzij communicatie-uitingen en de nieuwe website die kosteloos door Studio Saus werden gemaakt. 

Bovenstaande donaties en inkomsten, bij elkaar ruim 14.000,00 en de beperkt gebleven uitgaven zorgden voor een ongekend mooie jaarafsluiting.

Nieuwe school

Het geld dat in 2014 werd ingezameld is bestemd voor een nieuwe school, waarvan de bouw zal starten in 2015. Dit zal de tiende school worden die Pimma in Midden-Amerika realiseert.

Deel dit bericht:


Pimma