Nieuw bestuurslid secretariaat

Na tien jaar bestuurslid te zijn geweest, heeft Marij Ensinck afgelopen april afscheid genomen als secretaris van Pimma. Gelukkig blijft Marij wel als vrijwilliger nauw betrokken bij de stichting.
Inmiddels is Anouk Op den Kamp toegetreden tot het bestuur. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Anouk Op den Kamp en ik ben de nieuwe bestuurssecretaris van Pimma. Enkele maanden geleden hoorde ik voor het eerst over Pimma, toen een ander bestuurslid mij informeerde over de openstaande vacature van secretaris. Ik was meteen enthousiast over de stichting en haar missie.

In het dagelijks leven werk ik als Marketing Manager voor het Nederlandse schoenenmerk Maruti. Een kantoorbaan waar ik vooral creatief en communicatief bezig ben. Eén van mijn grote passies is reizen met rugzak door landen ver weg van Nederland. Tijdens deze reizen heb ik met eigen ogen kunnen zien dat er veel plekken op de wereld zijn waar kinderen veel minder kansen hebben dan in Nederland, zeker op het gebied van onderwijs. Plekken waar kinderen uren onderweg zijn naar een school, of plekken waar helemaal geen school is. Als persoon wil ik graag een bijdrage leveren aan een betere wereld met gelijke kansen voor iedereen. Een ambitieuze wens, maar iedereen kan een bijdrage leveren hoe groot of klein deze ook is. Toen deze kans van bestuurssecretaris voorbij kwam wist ik meteen dat ik hiermee mijn steentje kon bijdragen aan het verbeteren van onderwijs en daarmee betere kansen voor kinderen in Midden-Amerika.

Deel dit bericht:


Pimma