Nieuw bestuurslid bouwzaken

Sinds augustus heeft Stichting Pimma een nieuw bestuurslid bouwzaken; Nicole Maurer. Zij is architect en directeur van de in Maastricht gevestigde interdisciplinaire ontwerpstudio Maurer United Architects. Zij stelt zich aan u voor.

0001_nicole

“Wij staan bekend om onze grensverleggende manier van denken en werken. Die visie deel ik met mijn partner al vanaf onze studie. Wij kijken in ons werk hoe we de maatschappij, kunstenaars en andere disciplines bij onze ontwerpen kunnen betrekken. Wij willen het vak verder brengen en vernieuwen”.

“Mijn levensmotto luidt: Long-Life-Learning. Ik wil niet uitgeleerd raken en dat gebeurt ook niet. Elke dag weer zie ik nieuwe uitdagingen, die ik aanpak en waarmee ik nieuwe kennis ontwikkel. Uiteindelijk wil ik deze kennis delen, want door het verbinden van mijn kennis met die van anderen leer ik nog meer. In dit tijdperk geldt: delen is vermenigvuldigen.”

“Mijn betrokkenheid met Pimma is gefundeerd op de persoonlijke overtuiging, dat verschillende culturen van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen verrijken. Daarnaast hoop ik, dat ik als architect met mijn ondernemersgeest, mijn kennis en mijn ideeën een directe bijdrage kan leveren bij het ontwikkelen van scholen in Midden-Amerika.”

Deel dit bericht:


Pimma