LEO Rally

LEO Club Sittard-Geleen organiseert op zaterdag 10 juni 2017 voor de vierde keer op rij een LEO Rally voor het goede doel. De opbrengst van dit jaar komt geheel ten goede aan Stichting Pimma.

De LEO Rally voert langs de prachtigste plekjes van Zuid-Limburg, waar de bijzondere start-, lunch- en finishlocatie aan bijdragen. Op traditionele Limburgse wijze start de dag met koffie en verse vlaai. Halverwege de toertocht genieten de deelnemers van een culinaire pitstop en sluiten we de rally gezamenlijk af met een heerlijk diner. De kers op de taart zijn de cadeaus van allerlei Sittardse winkels die gewonnen kunnen worden met de tombola.

Voorgaande jaren zamelde LEO Club Sittard-Geleen met de LEO Rally in totaal €6.505,- in voor ’t Verschuuren Pijporgel, Stichting Stolpersteine en het Jeugdcultuurfonds. Dit jaar hopen we er wederom  een fantastische dag van te maken en een mooie opbrengst voor Stichting Pimma op te halen.

Inschrijvingen zijn geopend
Bent u geïnteresseerd en wilt u ook deelnemen aan de LEO Rally? Meldt u zich dan snel aan via het inschrijfformulier op www.leorally.nl. De kosten bedragen € 49,99 per persoon (inclusief startbewijs, ontvangst, culinaire pitstop en diner) waarvan een groot gedeelte naar het goede doel Stichting Pimma gaat. Wacht niet te lang met inschrijven, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

LEO Club Sittard-Geleen
LEO Club Sittard-Geleen is een club jong volwassenen die zich inzet voor de maatschappij en hun individuele ontwikkeling. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. Een LEO Club is de jonge variant van de LIONS Club. Meer informatie over de LEO Club Sittard-Geleen en de rally is te vinden op www.leorally.nl.

Deel dit bericht:


Pimma