Help! Wij hebben honger!

De wereldwijde corona-crisis heeft onze prioriteiten nu tijdelijk veranderd. Een lock down treft ook Guatemala, de kinderen van onze scholen en hun families. De overheidsvoorzieningen steken zeer schraal af tegen wat we hier nu in ons eigen land zien.

Overleven staat daar nu voorop!

 

De eerste voedselpakketten worden overhandigd

In samenwerking met Escuela Blanche Dael hebben we daarom een aanvullende actie opgezet. Met deze actie organiseren wij via onze netwerken een hulplijn in voedselpakketten in de regio van onze scholen. Als bestuur van Pimma hebben we besloten onze eigen bijdragen aan het reisfonds (om zo nu en dan de scholen en relaties in Guatemala te bezoeken) voor dit jaar aan de noodactie te doneren. Help je ook mee? Adopteer dan een voedselmand voor € 15,-

Je kunt je een eigen bijdrage ook overmaken op NL86 INGB 0007 03 9411 t.n.v. Escuela Blanche Dael (t.a.v. voedselmandactie). Iedere euro helpt! Alvast enorm bedankt!

Wij zorgen er dan voor dat de voedselmanden terecht komen bij de kinderen van onze basisscholen in Guatemala. Mocht je nog vragen hebben, dan lichten wij graag de actie ook mondeling toe.

Deel dit bericht:


Pimma